Psycholoog - Counsellor - Coach in Lelystad

Praten, we doen het allemaal!

gesprek online 30 minPraten we doen het allemaal en over van alles met vrienden, familie en collega’s. Het is een essentie waar we normaal niet bij stil staan.

In deze tijd waarin we toch opletten en vaak minder snel ergens naartoe gaan lopen mensen tegen zichzelf aan. Gelukkig geldt dit niet voor iedereen maar om me heen hoor ik veel over mensen die eenzaam zijn of die met iemand willen praten. Omdat veel mensen het druk hebben of de belasting heel hoog is komt het er niet altijd van om je verhaal bij iemand te doen. Daardoor lopen mensen vast. Ze gaan naar de huisarts en die adviseert om te gaan praten met een psycholoog. Men gaat op zoek naar een psycholoog maar de wachttijden zijn erg lang (minimaal 6 maanden). Vele mensen kampen met psychische problemen en even snel je verhaal kwijt kunnen bij een psycholoog, is er dus nu niet bij. Je wilt niemand met jou verhaal lastigvallen want, hé iedereen heeft wel wat, toch? Zo blijf je rondlopen tot het niet meer kan en je jezelf ziekmeldt.

Wat als je dat voor kan blijven en een afspraak maakt, zelfs online, om toch met iemand te praten en alles los te laten, voordat je ziek wordt? Oke! Je moet het zelf betalen en het wordt niet vergoedt! Wellicht heb je maar aan een paar keer genoeg of zo nu en dan een gesprek om even je hart te luchten. Hoe zou dit voelen? Niet specifiek een traject in, met alle toeters en bellen, maar gewoon wanneer je het nodig hebt. Zou je dan voor een gesprek kiezen, puur voor jezelf? Even alles loslaten en op een rij zetten? Je bent welkom!  Wat zou dit voor je doen? Geen etiket maar gewoon een gesprek maar wel met een coach.

Wens je een fijne dag toe en goede gesprekken.

Groetjes

Sylvia de Jong.

psycholoog sylvia uit lelystad

Ben jij op zoek naar jezelf? Wil je dingen veranderen in je leven? Weet je niet hoe?

Counselling heeft positieve effecten op hoe jij je voelt in je leven en je werk.
Als je je goed voelt presteer je beter; dat wat je onderneemt heeft succes, je ervaart meer momenten van ‘flow’.
Kortom: je voelt je vrijer om te doen wat je graag wilt en het gaat je goed af.
Je voelt je in balans en energiek en je hebt plezier in de dingen die je onderneemt; persoonlijke- en professionele groei.

In Nederland help ik nu mensen die gezonder willen leven en die maatregelen nemen voordat ze instorten of ziek worden.
Er is zoveel mogelijk met je mindset, je beweging, je voeding. Life style coaching kan je hele leven veranderen en dit heb ik al bij veel van mijn klanten zien gebeuren.
Door de juiste mindset,  lekker en bewust te gaan eten en voldoende beweging, voel je je fitter, blijf je gezonder en kom je in balans. 

* GA VOOR HET BESTE IN JEZELF * is mijn motto!

Lees Meer...

MIJN GRATIS EBOOK
'Op zoek naar Zonlicht'

Ben je op zoek naar positiviteit?

Lees dan mee en doe de opdrachten en kijk wat het je brengt.

 Vul hier onder je naam en email adres in en je krijgt het gratis eBook toegestuurd !

Op weg naar Zonlicht ebook Sylvia de Jong 500px

 

 

Ik schrijf zeer regelmatig stukjes in mijn blog,
klik hier om naar mijn blog te gaan

counsellingdejong.nl blog.300x200

Wil je een gratis kennismaking gesprek?

Neem hier contact op !