Psycholoog - Counsellor - Coach in Lelystad

Mooi weer

mooi weer

Mooi weer

Daar zitten we dan met mooi weer in mei. Het lijkt wel hoogzomer. Iedereen puffend en klagend naar het werk om daar in de hitte te zwoegen en daarna weer in de drukte naar huis te rijden. Hier gaat inmiddels het tropenrooster in. Voordeel van eigen baas zijn ;-)

In de ochtend lekker aan het werk, in de middag rustig in huis dingen doen of gewoon niks en in de avond weer aan de slag. Waar anderen op avonden niks doen, zo plan ik met de hitte om de middagen weinig tot niks te doen. Nu zit ik hier op mijn kantoor met een fan op het bureau lekker deze blog te typen omdat ik daar ZIN in heb.

Hoe kan het nog beter dan dat? Heerlijk toch, gewoon doen waar je zin in hebt. Je plant de middag vrij en doet gewoon wat je wilt. Was het iets minder warm dan zat ik wellicht buiten in de tuin met een boek, maar de thermostaat van de veranda gaf net nog 41 graden aan. Beetje te warm om daar te gaan zitten. Misschien wat later vanmiddag op het achterterras. Vanavond ga ik swappen. Regelmatig krijg ik te horen wat is dat nu eigenlijk swappen? Swappen is het uitwisselen van Access Bars of Bodyprocessen. Jaaaaa en wat is dat dan? Dan besef je ineens dat hoewel legio mensen je volgen op Facebook ze niet begrijpen waar je het toch steeds over hebt. Oke, bij deze dus een uitleg J

Access Consciousness Bars of Bodyprocessen zijn een methode om doormiddel van energie-uitwisseling je bewustzijn en zelfhelend vermogen te vergroten. De Bars maken je energiebanen weer actief en zorgen ervoor dat je de zorgen en stress loslaat. Het gaat via punten op het hoofd die op een zachte manier worden aangeraakt. Dit werkt heel erg ontspannend. Er vindt een energie-uitwisseling plaats die je zelfhelend vermogen activeert.

Je leest het goed, we helen niemand we zetten het helend vermogen in iemand aan. Daarna is het aan jou en je lichaam om ermee te doen wat je wilt. De Bodyprocessen zijn specifiek gericht op het lijf en door middel van aanraken en de energie te volgen wordt ook daar het zelfhelend vermogen geactiveerd. Dit kan bij alle klachten, voor vrijwel alles is een lichaamsproces dat is heel mooi en gelijk bijzonder. Beide processen zorgen voor hele mooie veranderingen in lichaam en bewustzijn.

De afgelopen tijd ben ik daar dus behoorlijk actief mee geweest, wat ik heerlijk vind. De veranderingen die mensen ondergaan doordat ze zelf willen is zo mooi en het is ook zo goed te combineren met mijn werk als counsellor want er zijn ook processen die je verbaal kan gebruiken om mensen te helpen te herstellen en te verbeteren. Deze verbale processen gaan zoveel dieper dan je zou denken en zetten soms problemen definitief de deur uit als je het toelaat. Heerlijk toch?

Al met al genieten van wat dit allemaal teweegbrengt in mijn leven en die van een ander.

Wil je eens een proefsessie ontvangen, laat het me dan weten dan plannen we een afspraak in.

Wil je meer info hierover kijk dan eens op www.access2be.nl of www.counsellingdejong.nl

Bij vragen, stel ze gerust.

Warme groet,

Sylvia de Jong.

Wil je een gratis kennismaking gesprek?

Neem hier contact op !