Psycholoog - Counsellor - Coach in Lelystad

Nieuw jaar, nieuwe kansen

Counsellingdejong ValentijnDe eerste nieuwsbrief voor dit 2018. Beetje laat maar beter laat dan nooit zullen we maar zeggen. Heb expres nog even gewacht met de nieuwsbrief omdat ik leuk nieuws heb. 

De afgelopen tijd ben ik druk bezig geweest met me te ontwikkelen tot Access Bars Facilitator. Dat wil zeggen dat ik zelf de lessen ook mag geven en leren aan andere mensen. Daarnaast ben ik ook Access Body Practitioner geworden en geef ik ook die processen in de praktijk. 

Altijd al gezegd dat dingen niet los staan van elkaar. Zo bekijk ik de dingen heel holistisch. Het lichaam is meer dan alleen maar wat wij denken. Het moet ook goed gekoesterd worden en ondersteun met voeding en energie. Nu leer je bij Access ook dat je de energie bij andere mensen weer kan herstellen. Nu gebruikte ik mijn energie al bij tijd en wijle voor aura en chakra behandelingen maar sinds Access is er weer een hele bijzondere tool bij gekomen. 

Bij de access bars behandeling gebruik je 32 punten op het hoofd om de energie, van de persoon zelf, weer op de juiste manier te laten stromen. Gewoon door het hoofd zachtjes aan te raken en vast te houden voor 5 a 10 minuten. Hierdoor gebeuren er hele mooi dingen in het lichaam. In het lichaam hebben zich vele beperkingen en overtuigingen opgeslagen en deze ga je weer loslaten. Hierdoor ontstaat er ruimte. Zie het maar als het defragmenteren van een harde schijf. Doordat er ruimte en dus meer energie ontstaat gaat je lichaam beter functioneren.  Wie wil dit nu niet. 

Het geweldige van deze methode is dat iedereen het kan leren is. Of je nu wel of niet geloof in energie of het wel of niet voelt het maakt niet uit. HET WERKT! 

Heb jij zoiets van dat wil ik ook weleens proberen. 

Speciaal voor onze nieuwsbrief lezers bied ik de eerste sessie aan met wel 20 euro korting. 

Hoe kan het nog beter dan dit? 

Wil je meer weten kijk dan op www.access2be.nl of op www.counsellingdejong.nl onder het tapje Access. Je kan me natuurlijk ook bellen/mailen of appen voor een afspraak. 

Momenteel loopt er ook een actie op FB onder mijn naam (https://www.facebook.com/sylviadejong40) voor een gratis sessie. Dus pak je kans. Tot gauw.  

Warme groet, 
Sylvia de Jong. 

Wil je een gratis kennismaking gesprek?

Neem hier contact op !